< tilbage 30-09-2024 - 12:40

All Breed ungdomsshow 2024

All Breed Ungdomsshow løb af stablen første gang i forbindelse med Landsskuet 2023. Og det med så stor succes, at show nummer to blev gennemført i forbindelse med Landsskuet 2024. 

All Breed Ungdomsshow løb af stablen første gang i forbindelse med Landsskuet 2023. Og det med så stor succes, at show nummer to blev gennemført i forbindelse med Landsskuet 2024. Denne gang med 122 katalognumre til bedømmelse, og med to dommere, der tog sig af hver sine racer.
PJ Budler fra Texas, USA, tog sig af de ekstensive racer med i alt 92 dyr til bedømmelse: Aberdeen-Angus, Dansk Korthorn, Dexter, Galloway, Hereford, Murray Grey, Highland Cattle og Tiroler Grauvieh. William McLaren, Skotland, tog sig af de intensive racer med i alt 30 dyr til bedømmelse: Dansk Blåkvæg, Charolais, Limousine, Piemontese og Simmental.
Den enkelte udstiller kan eje det udstillede dyr eller kan være en del af familien eller have tilknytning til virksomheden, der ejer dyret. Og så skal det pågældende dyr på almindelig vis være tilmeldt Landsskuet.
De fleste havde lånt sig frem til ét eller flere dyr; men det er positivt, at en pæn flok unge udstillere, også nogle af de helt unge, også ejede de dyr, de konkurrerede med i All Breed.

<